Afhaalmaaltijden bij het Leger des Heils

25-01-2021

Vlak voordat de coronamaatregelingen zijn aangescherpt, is het Leger des Heils gestart met een maaltijdenservice. In de afgelopen maanden is de vraag om ondersteuning toegenomen. Steeds meer mensen zijn in financiële nood gekomen als gevolg van de coronapandemie.
Op donderdag 21 januari zijn de eerste maaltijden bereid en uitgegeven.

Iedere donderdagmiddag kunnen mensen die door de coronacrisis in financiële nood zijn gekomen en niet over een voedselbankpas beschikken, een heerlijke vers gekookte maaltijd komen afhalen aan het Hofveld 21-23. Het is wel nodig om vóór woensdag een ticket te bestellen. Dat kan via e-mail aan korps.apeldoorn@legerdesheils.nl of telefonisch via (06) 25 76 17 65. Dan ben je er zeker van dat er een maaltijd voor je klaarstaat. Je kunt kiezen uit een aardappel- of pasta-/rijstmaaltijd. Ook met vegetariërs wordt rekening gehouden. De maaltijden kunnen worden afgehaald op donderdagmiddag tussen 16.30 en 18.00 uur.

Een ticket voor een maaltijd kost € 1,50. De maaltijden worden bereid door een groep vrijwilligers en gesponsord door particulieren. Het is ook mogelijk om een ticket te kopen en die cadeau te doen aan iemand die het nodig heeft.

Als de coronacrisis voorbij is, is het ook mogelijk om met elkaar de maaltijd te gebruiken aan het Hofveld 21-23. Voor meer informatie: Marrie Boshuis, coördinator van De Verbinding: (06) 25 76 17 65.