Stem op ons bij de de Rabobank Clubkas Campagne 2020

03-10-2020

Hoera! Ook dit jaar mogen wij weer deelnemen aan de ‘Rabobank Clubkas Campagne’.

Hoe meer stemmen hoe groter de bijdrage.

 Wij, dat is Con Tutti, de scoutinggroep van Leger des Heilskorps Almere. Hoe meer mensen op ons stemmen, hoe groter de bijdrage vanuit de Rabobank voor nieuw spelmateriaal. 

We willen graag met de tijd mee en hebben drie nieuwe GPS-en nodig! Ook zijn diverse andere spelmaterialen hard aan vervanging toe. Dit komt het scoutingspel ten goede

Stemmen

Leden van Rabobank Almere mogen in de periode van 5 oktober t/m 25 oktober a.s. stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. 

Laat uw clubhart zien door op ons te stemmen en roep ook iedereen om u heen op om op ons te stemmen.

Lidmaatschap Rabobank

Om te mogen stemmen moet u lid zijn van Rabobank Almere. Bent u klant van Rabobank Almere, check dan of u ook daadwerkelijk lid bent. Want niet iedere klant is automatisch lid. 

Ga naar internetbankieren en controleer bij mijn gegevens of u lid bent. Nog geen lid? Ga dan naar www.rabobank.nl/almere en vraag uw lidmaatschap aan of bel (036) 548 88 88.

Waarom zou U lid worden van de Rabobank en wat zit er aan vast? Het lidmaatschap bij Rabobank Almere kost niets, maar levert wel wat op. U hebt namelijk invloed en zeggenschap op de koers van de bank, ontvangt 4 keer per jaar het ledenmagazine en U mag natuurlijk stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne

MOGEN WE OP U REKENEN

DANK U WEL!!!!