Stem op ons bij de de Rabobank Clubkas Campagne 2019

30-09-2019

Hoera! Dit jaar mogen we opnieuw meedoen met de Rabobank Clubkas Campagne en wij,

dat is Con Tutti, Leger des Heils Almere Scouting - korps Almere.!

Stemmen

Leden van Rabobank Almere mogen in de periode van 27 september t/m 11 oktober stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Stemt u, stem jij op ons? Hoe meer stemmen hoe groter de bijdrage. En wij kunnen wel wat gebruiken voor aanpassingen aan ons buitenspeelterrein (toegangspoort, kampvuurkuil met zitplekken, buitentafels & stoelen etc.) Dus roep ook iedereen om u/je heen op om op ons te stemmen! Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Lidmaatschap Rabobank
Om te mogen stemmen moet u lid zijn van Rabobank Almere. Bent u klant van Rabobank Almere, check dan of u ook daadwerkelijk lid bent. Want niet iedere klant is automatisch lid. Ga naar internetbankieren en controleer bij mijn gegevens of u lid bent. Nog geen lid? Ga dan naar www.rabobank.nl/almere en vraag uw lidmaatschap aan of bel (036) 548 88 88.

Waarom zou U lid worden van de Rabobank en wat zit er aan vast? Het lidmaatschap bij Rabobank Almere kost niets, maar levert wel wat op. U hebt namelijk invloed en zeggenschap op de koers van de bank, ontvangt 4 keer per jaar het ledenmagazine en U mag natuurlijk stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne

MOGEN WE OP U REKENEN?

DANK U WEL!