Kleding inleveren

Ieder jaar gooit een Nederlander gemiddeld veertien kilo kleding in de vuilnisbak. Zonde! Want die kleding kunnen we nog prima gebruiken. Daarom zamelt het Leger des Heils al meer dan honderd jaar gebruikte kleding en textiel in.
De kleding die wij inzamelen verkopen wij tegen sociale prijzen in onze tweedehandskledingwinkel. Het geld dat we daarmee verdienen gebruiken we om projecten van het Leger des Heils in Almelo te ondersteunen.  Hier kunnen mensen goede, gebruikte kleding tegen een sociale prijs kopen. Lukt je dat financieel niet, dan valt er altijd te overleggen met de wijkcoach en de coördinator van de winkel. De kledingwinkel wordt door vrijwilligers gerund. Je koopt er vaak al kleding vanaf een paar euro. Wij verkopen gebruikte kleding, gesorteerd op kwaliteit. Je zult verbaasd staan van wat je kunt kopen voor die prijs. En als je er toch bent, drink dan even een kop koffie of thee mee. Niet verplicht, maar wel zo gezellig. De deur staat voor je open.

Uw bijdrage is hierbij erg belangrijk.
Mocht u kleding weg willen doen welke nog goed te gebruiken is, dan vragen wij u vriendelijk aan het Leger des Heils te denken.  U kunt uw tweedehands kleding inleveren in onze kledingcontainer welke zich naast het korpsgebouw bevindt aan de Troelstralaan 1 in Almelo.

Mocht u om welke reden dan ook de kleding niet kunnen brengen dan kunt u ons bellen om een ophaal afspraak te maken.  U kunt hiervoor contact opnemen met de coördinator van ‘Bij Bosschardt’  Marjolein Heijboer via telefoon 06 – 1099 0312, of een berichtje via het contactformulier.

klik op de container om de dichtstbijzijnde kledingcontainer te vinden