Leger des Heils Festival 2024

Kom naar het Leger des Heils Festival 2024! Op het onvergetelijke jubileumfestival in juni 2022 hebben we ervaren hoe mooi het was om samen te zijn. Heb je het gemist? Tijd voor een herkansing! Ontmoet andere mensen van het Leger op een prachtige locatie in de natuur. De hele dag zijn er momenten van celebration en leuke activiteiten voor jong en oud. Jij hoort erbij! Ook je familie, vrienden en buren zijn welkom.

Verbind met elkaar, vier met elkaar

DE TICKETS VOOR HET LEGER DES HEILS FESTIVAL ZIJN UITVERKOCHT. HOUD DEZE PAGINA IN DE GATEN VOOR ALS ER WEER TICKETS BESCHIKBAAR KOMEN.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Programma

Van de zweefmolen naar de hangmat, van het openluchttheater naar de kidsweide, van de foodtrucks naar de theetuin. Een dag met elkaar en met activiteiten voor jong en oud. Houd deze pagina in de gaten voor updates over het programma.

Kids/gezin

Kindervoorstellingen: ga op avontuur en zing mee met Juf Roos. Kom samen klussen met Buurman & Buurman tijdens hun Grote Klusshow.

Activiteiten: breng een bezoekje aan de tipitenten in het kidsdorp waar je geschminckt wordt tijdens het prinsessenfeest of mee kunt doen met circusartiest Job. Bouw je eigen voertuig of schilder een prachtig vogelhuisje.

Jongeren

Activiteiten: ontdek je talent tijdens een echte DJ- of rapworkshop. Leer alles over zang tijdens de zangworkshop van Shirma Rouse. Daag je vrienden uit op de stormbaan of laat je beste trucs zien op het voetbalveld.

Laat je creativiteit de loop op een echte graffitiwall met professionele artists. Neem een kijkje bij de Scouting van het Leger des Heils.

Volwassenen

Ontdek de theetuin met een schilderworkshop, expositie, rondleidingen door de moestuin en verschillende demonstraties.

Geniet van allerlei muzikale artiesten bij het openluchttheater en sluit je dag af tijdens de prachtige celebration van het Leger des Heils.

Alles op een rij

Wanneer: zaterdag 25 mei van 11.00 - 16.30 uur

Waar: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, Beesd (30 km onder Utrecht)

Voor wie: medewerkers, vrijwilligers, heilssoldaten, deelnemers, jongeren, kinderen, kleinkinderen, buren, vrienden...

Toegang: gratis toegang op vertoon van een geldig toegangsticket

Eten en drinken: je krijgt muntjes voor eten en drinken. Extra muntverkoop ter plekke mogelijk. Betalen kan alleen via PIN

Parkeren: parkeren is gratis. Vanaf de parkeerplaats loop je in ruim 5 minuten naar de festivalingang

Openbaar vervoer: er rijden pendelbussen vanaf station Beesd naar het Festivalterrein

Uitsluitend toegang op vertoon van een geldig toegangsticket.

 

Locatie: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, Beesd

Het Klooster 5
4153 RR Beesd (30 km onder Utrecht)