Hannelore Tvedt lach
Commissioner Hannelise Tvedt

Festival of Thanksgiving

Op zaterdag 26 november sluiten we het jubileumjaar van het Leger des Heils in Nederland af met een dankdienst. Ook vindt op deze avond de op retraitestelling en het afscheid plaats van commissioner Hannelise Tvedt, Territoriaal Commandant van het Leger des Heils in Nederland, Tsjechië en Slowakije.

We kijken terug op een mooie dankdienst. Kon je er niet bij zijn? Dan kun je de dankdienst terugkijken via de knop hieronder.

Op retraite

Commissioner Hannelise Tvedt neemt op 31 december afscheid van haar functie als commandant van het Leger des Heils in Nederland, Tsjechië en Slowakije. Ze heeft dan meer dan 46 jaar voor het Leger des Heils gewerkt, waarvan de laatste vier jaar in deze functie. Het afscheid van commissioner Tvedt wordt gevierd met een speciale dankdienst op zaterdag 26 november. In deze dienst zal ze officieel op retraite worden gesteld.

Wanneer officieren van het Leger des Heils de AOW-gerechtigde leeftijd bereiken, worden ze op retraite gesteld. De actieve loopbaan als officier wordt dan beëindigd, maar het officierschap duurt voort. Dit is namelijk een verbond dat voor het leven wordt aangegaan.

Na haar afscheid zal ze een korte zendingsreis maken. Commissioner Tvedt is van plan om ook de komende jaren betrokken te blijven bij het zendingswerk van het Leger des Heils in Denemarken en Noorwegen

Alles op een rij

Datum en tijd: Zaterdag 26 november, 19.00 uur

Zaal open: vanaf 18.30 uur

Toegang: is gratis op vertoon van ticket

Locatie

Levend Evangelie Gemeente te Schiphol-Rijk Kruisweg 55, 1436 CA Aalsmeerderbrug

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Parkeren

Bij de locatie kunt u gratis parkeren.

Bente Gundersen - Nieuwe Territoriaal Commandant

Wij zijn verheugd u te kunnen laten weten dat de Generaal heeft besloten om kolonel Bente Gundersen aan te stellen als Territoriaal Commandant van het Nederlands, Tsjechisch en Slowaaks territorie per 1 januari 2023. Zij zal deze aanstelling aanvaarden met de rang van commissioner. 

Kolonel Bente Gundersen is een officier van het Noorwegen, IJsland en Faeröer territorie en is nu aangesteld als Chef-secretaris van haar thuisterritorie. Zij heeft ruime internationale ervaring en heeft gediend in Zambia, de Democratische Republiek Congo en Rwanda.

De kolonel zal de verantwoordelijkheid overnemen van commissioner Hannelise Tvedt. Op zaterdag 21 januari 2023 zal de nieuwe commandant welkom worden geheten.

Portretfoto Kolonel Bente Gundersen
Kolonel Bente Gundersen