Boundless

The whole world redeeming

Het internationale Leger des Heils viert in 2015 het 150 jarig jubileum. Om dat te vieren vindt er in de O2 Arena in Londen een internationaal congres plaats van 1 tot en met 5 juli 2015. Dit vijfdaagse congres is voor iedereen die betrokken is bij (het werk en de kerk van) het Leger des Heils.
image

Het thema Boundless: The Whole World Redeeming is gebaseerd op het lied wat door William Booth is geschreven:

O boundless salvation, deep ocean of love;
O fullness of mercy, Christ brought from above.
The whole world redeeming, so rich and so free;
Now flowing for all men, come roll over me!

Boundless start op woensdag 1 juli 2015 met een openingsrally die iedereen welkom heet in London: de geboortestad van het Leger des Heils. William Booth begon hier 150 jaar geleden met zijn missie. De afsluiting van het congres is een grote uitzenddienst op zondag 5 juli 2015. Het Leger des Heils heeft 250 plekken gereserveerd met een arrangement voor vervoer en verblijf. Er zijn geen arrangementsplaatsen meer beschikbaar. Voor vragen en meer informatie kunt u mailen naar boundless2015@legerdesheils.nl.

Commissioner William Cochrane

"We zijn bijzonder blij dat de grote culturele diversiteit van het Leger des Heils weerspiegeld wordt in de deelnemers die uit alle hoeken van de aarde komen om hun talenten te delen en zo onze Hemelse Vader te prijzen."

Downloads

Boundless Programma Bestelformulier events