Boundless

Boundless is de nationale worshipband van het Leger des Heils in Nederland. We bestaan uit 8 fanatieke jongeren verspreidt over heel Nederland, die samen hun muzikale gaven en talenten inzetten voor het koninkrijk van God. We reizen het hele land door, waar we de aanbidding leiden tijdens diensten, festivals, concerten en SAY-events.

Over de Band

We zijn een echte worship band. Onze muziekstijl varieert van pop, rock, gospel en country tot rustige ballades en oude klassiekers in een nieuw jasje. In alle muziek die wij spelen staat één ding centraal: het aanbidden van God.

We zijn ontstaan in 2015 tijdens de jaarlijkse School of Performing Arts (zomerkamp van het Leger des Heils). Sindsdien zijn wij vaak te vinden op evenementen van het Leger, waar we mensen mogen leiden in aanbidding maar ook een feestje kunnen bouwen. Boundless is vooral bekend onder de jongeren van het Leger des Heils en is daarom nauw betrokken bij de SAY-events. Daarnaast speelt de band ook op verschillende evenementen en festivals, zoals bijvoorbeeld Opwekking.

Boundless Worship

Tegenwoordig kan je ons ook vaak vinden tijdens de livestreams van SAY op hun YouTube-kanaal.

Wil je niks van ons missen? Volg dan ook onze social mediakanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contactformulier

Heb je nog vragen of wil je ons boeken voor in jouw kerk, korps of evenement? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.