Songs of Salvation

Nieuwe liederenapp - Songs of Salvation

Nieuws 07 januari 2022

Songs of Salvation is een nieuwe app waarin de muziek van het Leger des Heils centraal staat. De app bevat honderden liederen en is vanaf vandaag te downloaden.

Liedbundel

De liedbundel Liederen van het Leger des Heils vormt de basis van de app. Alle liedteksten, opnamen en geluidsvoorbeelden, auteurs met biografieën, achtergrondinformatie en rubrieken zijn ondergebracht in de App. Ook de bladmuziek van alle liederen is beschikbaar in de app. De app is met beperkte toegang gratis te downloaden. Wie alle content wil kunnen bekijken (o.a. de bladmuziek), wordt gevraagd een eenmalige betaling van 5 euro te doen. Songs of Salvation is de opvolger van de app Geloven & Muziek die in 2014 werd geïntroduceerd.

Honderden liederen

In de app zijn honderden liederen beschikbaar via een eenvoudig te bedienen menu. Ook heeft de app de mogelijkheid om nieuwsberichten te plaatsen en bijvoorbeeld events te promoten. Het is de bedoeling om later ook andere bundels en nieuwe liederen voor samenzang toe te voegen.

Downloaden

Songs of Salvation is direct toegankelijk in de webbrowser via de link www.legerdesheils.nl/songsofsalvation.

U kunt ook de app toevoegen aan het startscherm van uw mobiel of tablet. Hieronder ziet u hoe dat kan:

Op iPhone of iPad in de Safari Browser

Gebruik de optie Zet op beginscherm onder de knop Delen:

Op Android in de Chrome browser

Kies op optie Toevoegen aan startscherm via de knop Meer opties rechtsboven:

Onder Windows in de Edge browserKies de optie Deze site installeren als een app onder Apps in het menu Instellingen en meer (Alt+F):