Nieuw leiderschap bij Internationale Ontwikkeling en Samenwerking (IOS)

Internationale Ontwikkeling en Samenwerking

Per 1 oktober 2022 staat de afdeling Internationale Ontwikkeling en Samenwerking (IOS) van Leger des Heils Nederland onder leiding van Majoor Robert Paul Fennema. Hij volgt Hans van der Graaf op.

Robert: “Ik werk ondertussen bijna 25 jaar voor het Leger des Heils. Ik voel me geroepen om God en mensen te mogen dienen. Binnen het Leger des Heils heb ik dat op veel verschillende manieren mogen doen. Zo ben ik Operationeel Directeur van Reshare geweest, hoofd van de afdeling Corporate communicatie en Regiomanager Zorg binnen W&G, regio Oost.

Regio Oost wordt nu regio Wereld. Het is mooi om te mogen ervaren dat we onderdeel zijn van de grote Leger des Heils familie. Ik heb ontzettend veel zin om met een mooi team bij te mogen dragen aan een betere wereld, vanuit het Leger des Heils. En dan niet door maar gewoon een zak geld te geven en te doen alsof wij weten wat goed voor ze is. Ik hoop dat we onze broeders en zusters van over de hele wereld echt kunnen ondersteunen bij wat zij nodig hebben. En dat we van elkaar kunnen leren. Juist door kennis uit te wisselen, komen we samen verder.

Mensen zijn zulke prachtige schepsels. Helaas is er in deze wereld veel ongelijkheid qua kansen. Ik hoop dat we samen ervoor kunnen zorgen dat mensen hun eigen toekomst weer vorm kunnen geven. Het uiteindelijke doel is wat mij betreft om kwetsbare mensen te helpen en ze op Jezus te wijzen. Ieder mens heeft een uniek verhaal. Ik hoop dat we de verhalen van over de hele wereld een beetje dichterbij kunnen brengen."

"Ik hoop dat we de verhalen van over de hele wereld een beetje dichterbij kunnen brengen."
Majoor Robert Paul Fennema
Majoor Robert Paul Fennema