50|50 Workcenter Flevoland

Zorgaanbod
Participatie
Beschrijving
Werkvaardigheden opdoen binnen een prettige en veilige omgeving
Product
Participatie
Gemeente
Lelystad
Aanmelden

Aanmelden kan via het mailadres 5050.mn@legerdesheils.nl. Voor inhoudelijke zorgvragen kan er contact worden opgenomen met het Bureau Traject Management (BTM). BTM is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur op 088 - 890 79 00. 

Toon meer
location_on
Kolkweg 1b
8243 PN Lelystad
phone

Informatie & kenmerken

Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving centraal staat.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
outlined_flag
Indicatie
Wfz
Wlz
Wmo
interests
Dagbesteding aanwezig
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

50|50 workcenter is een onderdeel van het Leger des Heils. Wij dragen bij aan het herstel van het ‘gewone’ leven door mensen te laten deelnemen binnen onze leerwerkbedrijven. 50|50 workcenter begeleidt mensen tot aan de vervolgstap en indien gewenst verder, omdat wij geloven dat elk mens een plek in de samenleving verdient. Dus ook zij voor wie het leven niet zo eenvoudig is. 50|50 workcenter geeft het dagelijks leven weer een zinvolle invulling en helpt om talenten te (her)ontdekken. Onze opdracht is om onze deelnemers werkervaring op te laten doen om ze vervolgens te helpen de stap te maken richting (betaald) werk of een opleiding.