Kom naar The Passion in Concert

WORD VRIEND EN ONTVANG 2 GRATIS TICKETS

Een avond die al je zintuigen prikkelt, je laat meezingen en je zo onderdeel laat worden van een bijzonder verhaal: dat is The Passion in Concert. Word nu Vriend van het Leger des Heils en ontvang als dank twee gratis kaarten voor dit unieke paasconcert.

Word Vriend van het Leger des Heils

Op zaterdag 20 april vindt de eerste editie van dit muzikale evenement plaats in Rotterdam AHOY. Topartiesten als Jeroen van Koningsbrugge, Simone Kleinsma, Xander de Buisonjé, Dwight Dissels (en nog veel meer) zingen de mooiste Nederlandstalige popnummers in bijzondere arrangementen, solo’s en duetten. Het wordt een muzikale reis door het indrukwekkende paasverhaal. Wil jij dit spektakel gratis meebeleven? Word nu Vriend van het Leger des Heils voor €6 per maand (minimaal 12 maanden lang) en ontvang als dank een welkomstpakket t.w.v. €107,- met:

  • 2 gratis tickets voor The Passion in Concert (zitplaatsen)
  • luxe programmaboekje
  • Vrienden-CD van het concert (per post achteraf)

Bestel hier jouw Vrienden-tickets voor de The Passion in Concert. Vanaf de maand volgend op jouw aanmelding, incasseert het Leger des Heils doorlopend jouw maandelijkse donatie van €6. Alvast heel hartelijk dank voor je steun!