Werkvakantie

Werkvakantie 2021 - Utrecht Overvecht

Samen met Livingstone organiseren wij dit jaar een werkvakantie! Van 1 t/m 7 augustus kun je samen met andere jongeren aan de slag om een locatie van het Leger des Heils in Utrecht op te knappen.

Dit ga je doen

In het hart van Utrecht Overvecht staat De Dreef. Dit is een wijkcentrum waar maatschappelijke organisaties, een sportschool en gymzalen een plek hebben. Omgeven door hoge flatgebouwen, sportvelden en een jongerencentrum is dit een bruisende plek waar veel mensen komen. Het Leger heeft in dit buurtcentrum een ‘huiskamer’ waar jongeren en ouderen welkom zijn, zeven dagen per week! Ook worden er sportactiviteiten georganiseerd en is er op zondagochtend een kerkdienst.

Tijdens de week van 1 t/m 7 augustus ga je meebouwen aan een nieuwe kledingwinkel en het vernieuwen van de buurthuiskamer. Daarnaast ga je ook de kinderen en jongeren uit deze buurt opzoeken door sport- en spelactiviteiten activiteiten te organiseren.

Programma

Naast het werken aan de winkel en het organiseren van sportactiviteiten zal er ook ruimte zijn voor andere onderdelen tijdens deze week. Teambuilding, bijbelstudie, gesprekken met medewerkers uit de buurt en misschien zelfs een middagje zwemmen in een openlucht zwembad in de buurt! 

SAY Werkvakantie

Kosten

De kosten (per persoon) voor deze werkvakantie zijn 500 euro. Hiervan hopen we dat je de helft zelf kunt betalen en de andere helft gaat crowdfunden. Dit kan je doen bij familieleden, door middel van online acties en/of acties in jouw kerk. Uiteraard gaan wij je tips geven hoe je dit zo goed mogelijk kunt doen!

Corona maatregelen

We houden rekening met alle maatregelen die op dat moment gelden. Mocht hier iets in wijzigen dan laten we dat uiteraard optijd weten.

Data / Kosten

1 t/m 7 augustus 2021
€ 650,-
15 t/m 25 jaar

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar say@legerdesheils.nl met je vragen.