Voorwaarden Vrienden-actie Leger des Heils

Geweldig dat je ons maandelijks wilt steunen en dat je via The Passion in Concert vriend bent geworden van het Leger des Heils. Daar zijn we erg blij mee! Dankzij jouw steun kunnen we mensen blijven helpen die anders niet gezien worden. Op deze pagina vind je de voorwaarden die horen bij deze Vrienden-actie.

ThePassioninConcert - Voorwaarden Vriendenactie Leger des Heils

Lees hier wat de Vrienden-actie via The Passion in Concert ook alweer inhoud.

Voorwaarden Vrienden-actie The Passion in Concert

  • Als Vriend van het Leger des Heils heb je toegezegd ons structureel te steunen met een donatie van €6 per maand. De looptijd van de machtiging bedraagt minimaal 12 maanden. 

  • Met deze machtiging geef je het Leger des Heils toestemming om doorlopend, incasso-opdrachten naar jouw bank te sturen om bovenstaand bedrag van je rekening af te schrijven.

  • Vanaf de maand volgend op jouw aanmelding incasseert het Leger des Heils jouw donatie rond de 2e of 4e donderdag van de maand.

  • Via Internetbankieren of op een bankafschrift herken je onze afschrijving aan het incassant ID: NL54ZZZ412081550000.

  • Annuleren of opzeggen van de vriendschap is de eerste 12 maanden niet mogelijk. De toezegging is gekoppeld aan een product vrijetijdsbesteding met een specifieke datum waarop geen herroepingsrecht van toepassing is.