SPA 2021

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Nu je het filmpje hebt gezien hopen wij natuurlijk dat je enorm enthousiast bent geworden om deze zomer deel te nemen aan één van de Summer Programme Alternatives!Natuurlijk snappen we ook dat je misschien wel een beetje baalt dat SPA een beetje anders is dan anders. Toch denken we met dit alternatieve programma een te gek kamp aan te bieden.

Hier zijn je keuzes:
- Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Dan is Junior Camp voor jou! (4 t/m 6 juni)
- Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud? Dan is er voor jou SPA 1! (24 t/m 27 juli)
- Ben je tussen de 17 en 30 jaar oud? Dan is er voor jou SPA 2! (28 t/m 31 juli) 

Junior Camp

Junior Camp is een te gek weekend van 4 t/m 6 juni voor kinderen van 7 t/m 12 jaar oud. Een weekend voor kinderen die graag samen met andere kinderen een weekend vol plezier willen beleven, met o.a. sport, spel, theater, gebed en Gods verhaal. En uiteraard wordt het een weekend waarin mooie vriendschappen gesloten zullen worden, en we héél veel gaan lachen! De kinderen (en leiding) slapen het weekend in tenten op het terrein van Hotel Belmont. 

Kosten Junior Camp: 80 euro
Schrijf je hier in voor Junior Camp

Be Connected

De geplande SPA-week is opgedeeld in twee 4-daagse kampen:
- SPA 1 is van zaterdagmiddag 24 t/m dinsdagavond 27 juli voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar.
- SPA 2 is van woensdagochtend 28 t/m zaterdagmiddag 31 juli voor jongeren in de leeftijd van 17 t/m 30 jaar.

Zoals we ook in het filmpje al zeiden zal SPA er dit jaar iets anders uit gaan zien dan normaal. Dat zal onder andere betekenen dat je geen art kan gaan kiezen en we niet binnen in Belmont zitten, maar we wel verschillende workshops (Be Creative) hebben die je (buiten) kan gaan volgen! Verder gaan we uiteraard sporten (Be Fit), bijbelstudie volgen (Be Still) en komen er nog veel meer andere leuke onderdelen (Be Surprised!).

Zo weet je vast een klein beetje van wat we gaan doen. Het exacte programma maken we later bekend.

Kosten SPA:     80 euro
Place to be:      50|50 Hotel Belmont

Inschrijven voor Be Connected (SPA 1 of SPA 2) kan vanaf 30 april tot en met 28 mei. Daarna sluit de inschrijving. Per kamp kunnen we maximaal 40 deelnemers ontvangen, wacht dus niet te lang om je aan te melden. Vol is vol!

Ben je 17 jaar? Dan mag je dus kiezen of je naar SPA 1 of SPA 2 wilt komen. Denk hier vast over na. Denk eraan dat je ongeacht je leeftijd meedoet aan de voor die groep geldende regels.

Corona regels

Natuurlijk houden we rekening met de op dat moment geldende regels rondom Corona. Die regels zijn per leeftijdsgroep verschillend en daar zullen we uiteraard rekening mee houden in de organisatie. Wij zorgen ervoor dat er een heel protocol is zodat je VEILIG op kamp kunt. Wel verwachten we van jou dat je die regels goed opvolgt.