Welpen

Alsof een dag in de natuur niet voldoende is, spelen de kinderen van 7 – 11 jaar in een de Jungle. De kinderen beleven net als Mowgli en Shanti hun avonturen in verschillende gebieden.

Mowgli is de jongen die door een moeder van wolven opgevoed wordt, nadat hij als baby achtergebleven is in de Jungle. Hij leert alle gebruiken (& wetten) van de Jungle (in het Nederlands noemen we dit de rimboe). Samen met het wolvengezin groeit hij op, beschermt door dieren – ook tegen de mensen.

Dan wordt hij nieuwsgierig en gaat hij op zoek naar de mensen zoals hij. Hij raakt bekend met het mensendorp en ontmoet onder andere Shanti.

Samen ontdekken ze de Jungle, die bestaat uit verschillende gebieden. Deze gebieden zijn allen mysterieus en leiden vaak naar uitgebreide spelen en een stukje creativiteit.

Het mooie van het thema is, dat je zoveel vrienden uit de Jungle tegenkomt. Maar let op! Niet alle bewoners in de Jungle zijn je vrienden.

Tijdens de activiteiten zijn we graag met spellen bezig. Je hoeft hier niet sportief en / of slim voor te zijn, de spelen worden zo bedacht, dat een ieder kan deelnemen. Een stukje creativiteit komt ook aan bod.

Eenmaal per jaar gaan we een paar dagen op kamp. We overnachten tussendoor wel enkele weekenden, maar we hebben ook een groter kamp. Dan gaan we naar een locatie waar we samen een compleet avontuur beleven.

Ben je nieuwsgierig? Wil je meer weten? Vul het contactformulier in of kom een keer kijken. Wij spelen op zaterdag van 10.00 – 12.00 uur.