Werkvakantie Porto - Portugal

8-17 augustus 2019

image

Dit ga je doen

Je draait mee met het 'Holiday Bible Schoolprogramma' - een weekprogramma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Midden in de week nemen we de kinderen ook mee naar het museum. Daarnaast verzorgen we - samen met de kinderen - een creatieve activiteit voor de ouderen van Leger des Heils Community Center. Natuurlijk trek je ook op met de lokale jeugd, zowel jeugd van het corps als van de plaatselijke bevolking.

In Porto heeft het Leger des Heils meerdere projecten. Één daarvan is de tweedehands winkel, die nodig opgeknapt moet worden. Neem kleding mee die vies mag worden, want tijdens de reis gaan we onze handen uit de mouwen steken!

Hier verblijf je

We verblijven bij Jeugdhostel Oporto in Porto. Het hostel heeft een mooie ligging aan de Douro rivier. In de ochtend ontbijt je hier, waarna we met elkaar op stap gaan. Lunchen en dineren doen we bij het Leger des Heils-centrum, waar we afwisselend zelf koken/ er voor ons gekookt worden. 

Dit is het project

Het Leger des Heils in Porto zet zich op vele manieren in voor de minderbedeelden, voor jong én oud, voor iedereen! Zo hoopt het leger Gods liefde te laten zien aan iedereen en het leven mooier en beter te maken. In Porto is er onder andere een Community Center, een verzorgingshuis, een tweedehands kledingwinkel en zijn er diverse activiteiten voor kinderen, jongeren en ouderen. 

2019 Werkvakantie Porto - geef je hier op!

Man Vrouw 
dd-mm-jjjj
(indien jonger dan 18 jaar)
(indien jonger dan 18 jaar)
(indien jonger dan 18 jaar)
(indien jonger dan 18 jaar)
Man Vrouw 
dd-mm-jjjj
(indien jonger dan 18 jaar)