Welke arts zijn er?

De hele week ga je aan de slag in een art naar keuze. Maar welke arts zijn er eigenlijk? Lees hieronder kort de uitleg of klik op een knop om meer te bekijken.

Arts

Brass Class
Wil je graag op een blaasinstrument leren spelen (bijvoorbeeld een cornet) of heb je net les op een muziekschool of in je kerk? Kom dan meedoen bij de brass class! Je gaat een aantal nummers instuderen en gaat dit aan het eind van de week uitvoeren voor een groot publiek!

Brass
Speel je al wat langer een blaasinstrument? Dan kan je aansluiten bij de art Brass. Onder leiding van een aantal instructeurs ga je nieuwe muziekstukken instuderen.

Dance
Kun jij ook niet stilzitten zodra je muziek hoort? Kom dan dansen! Samen met heel veel andere deelnemers ga je een spetterende dans in studeren.

Zang
Zing jij de hele dag door? Kom dan meedoen met de art zang. Onder begeleiding van instructeurs en een pianist ga je nieuwe pop/gospel nummer instuderen! 

Theater
Ben je gek op theater? Het maakt niet uit of je dit al vaker hebt gedaan of helemaal nieuw bent in het acteerwerk. Wij gaan samen met jou aan de slag om hele toffe scenes neer te zetten.

Modern Music
Speel je geen brass instrument maar bijvoorbeeld wel piano, gitaar, trompet, saxofoon of viool? Meld je dan aan voor deze art.

Sport Ministries
Misschien heb je niks met muziek, maar ben je wel graag in beweging? Je kunt ook een week lang sporten! Ga samen met instructeurs een week lang verschillende sporten uitvoeren en bekijk hoe je dit kan combineren met je geloof.

Media
Misschien heb jij de 'Je kent ons niet' video ook wel gezien. Deze video is door duizenden mensen bekenen en gemaakt door het media team op SPA 2018! Wil jij dit jaar ook zoiets tofs maken? Meld je dan snel aan voor de art Media!