Junior Camp (gecanceld)

15 t/m 17 mei 2020

image

Helaas, helaas! Ivm het coronavirus is besloten dat het Junior Camp dit jaar in mei niet door kan gaan. Super jammer, natuurlijk! Hopelijk kunnen we onze activiteiten weer snel opstarten en jullie weer allemaal zien!

Veel sterkte allemaal!

Houd je van kamperen? Zou je graag nieuwe vrienden willen maken? Ben je nieuwsgierig? Dan is Junior Camp iets voor jou!

Dit jaar gaan we op zoek naar dé WIFI-code. Een speciale code die ervoor zorgt dat we verbinding maken... Ga jij mee op zoek naar de juiste code? 

Junior Camp is bedoeld voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar die graag samen met andere kinderen een spetterend weekend beleven dat bol staat van sport, spel, zang, gebed én Gods verhaal ontdekken. 

Dit jaar wordt een heel bijzonder jaar. We zullen op zondagmiddag namelijk afsluiten met de voorstelling 'Fars, de grondgraver'. Deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek dat in februari 2020 uitkomt. 

Fars woont onder de grond. Daar is het donker en klein en muf. Het eten is er verschrikkelijk smerig. Fars wordt er steeds chagrijniger van.
Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Met het lekkerste eten. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan naar die mooie plek.
Samen met zijn schep graaft Fars zich een weg langs glibbers, grubbels en gronders en door gangen, holletjes en tunnels. Het avontuur tegemoet. Zal hij die mooie plek ooit vinden? Een grappige en spannende voorstelling van het duo Overschapenenzo. Wil je meer info? Check dan eens https://www.overschapenenzo.nl/ of https://annekedoest.com/blog/

Dit zeiden kids na afloop van Junior Camp 2019

"Bedankt voor het kapot leuke kamp" en "Het was super tof."
En weet je wat ouders zeiden? 
"Ze heeft genoten. Wilde niet meer naar huis :) "
"Beide jongens kwamen erg enthousiast terug, hebben ontzettend genoten."