Droom Groot!

Materiaal voor de Internationale dag van gebed voor kinderen en jongeren

image

Ieder jaar houdt het Leger des Heils wereldwijd op de laatste zondag in maart een gebedsdag. Deze zondag wordt over de hele wereld speciaal gebeden voor kinderen en jongeren. Van Zuid-Afrika tot Noorwegen en van Brazilië tot Indonesië. Duizenden mensen zullen dus bidden, in hun eigen taal en op hun eigen manier!

Elk jaar wordt er materiaal gemaakt om die dag te gebruiken. Dit jaar maakten collega's uit Canada het materiaal. Dat materiaal vind je hier op de website. Je vindt hier een kort verhaal, verschillende gebeden, een preekschets, materiaal voor de nevendienst en materiaal voor thuis.

Gebruik het materiaal zoals jij het wilt. Misschien gebruik je het materiaal om ideeën op te doen en schrijf je zelf een overdenking of programma voor de kids. Misschien gebruik je het materiaal zoals je het hier vindt. Of is het een combinatie van beiden. Alles is mogelijk.

We hopen en bidden dat je veel inspiratie zult vinden en dat het thema 'Droom groot, bid als een kind' jong en oud zal verrassen én samen zal brengen. En dat je na afloop samen met Paulus kunt zeggen: "Alle eer aan God, in heel de kerk...."
Veel zegen gewenst!