J-Unit is het landelijke gospelkoor van het Leger des Heils. Dit koor bestaat sinds 2004 en heeft in de bijna 15 jaar van zijn bestaan vele korpsen bezocht, landelijke activiteiten ondersteund. Gezongen met artiesten als Josh Groban, twee tournees naar Engeland en Schotland ondernomen en een CD opgenomen. Maar boven alles zijn de leden gegroeid. Niet allen muzikaal, maar zeker ook in hun relatie met God!

Zoals elke groep heeft ook J-Unit te maken met het feit dat er best veel verloop is in het aantal deelnemers. Het zijn juist jongeren die veel veranderingen meemaken in hun leven. Het is dan ook best lastig om nieuwe deelnemers te vinden in de leeftijd tussen 14 en 30 jaar.

Daarnaast komen er veel signalen binnen van de 'iets' ouderen die heel graag ook gospel willen zingen in het Leger des Heils, maar waar op dit moment nog geen mogelijkheid voor is.

Vanwege deze twee redenen hebben we dan ook besloten dat we de leeftijd van deelname voor het koor gaan verbreden naar 14-40 jaar. Val jij binnen deze leeftijdsgroep en heb je zin om gemiddeld 1x in de maand mee te zingen met dit goeie en gezellige koor en daarnaast te gaan groeien in geloof? Kom dan naar één van onze repetitiedagen! De actuele planning is te vinden via:
 https://docs.google.com/document/d/1eoLWb0yys4HyF193bGFLP_Jc48wuk6fIluvXPzul_Mo/edit?usp=sharing

Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@j-unit.nl