Opvoeding

Het Leger des Heils biedt diverse vormen van hulp bij opvoeden aan. Kijk hieronder welke afdeling het beste past bij uw hulpvraag.

Gezinsbegeleiding

'10' voor Toekomst

Bij ‘10’ voor Toekomst helpen we gezinnen die met meerdere ingewikkelde problemen te maken hebben. Doel is een gezonde en veilige leefomgeving voor kinderen en ouders.
Meer over Gezinsbegeleiding

Hulp voor kinderen en jongeren

JongLeren

JongLeren is er voor jeugdigen met een complexe hulpvraag. Door een brede samenstelling van hulpmogelijkheden kunnen wij onze cliënten hulp op maat bieden. Doel is het versterken van de zelfredzaamheid van de jeugdige.
Meer over Hulp voor kinderen en jongeren

Opvang voor jonge moeders (18 t/m 23 jaar)

Zij aan Zij

Zij aan Zij richt zich op jonge vrouwen in de leeftijd van 18 t/m 23 jaar die met hun kinderen op straat terecht zijn gekomen, of ongewenst zwanger zijn. We bieden hen een veilige en stabiele basis om aan hun toekomst te bouwen. Samen met de cliënt brengen we de problemen in kaart en stellen doelen om aan te werken.
Meer over Opvang voor jonge moeders (18 t/m 23 jaar)

Kinder- en Jeugdcoaching

Voor een toekomst van kinderen!

De Kinder- & Jeugdcoaches van het Leger des Heils zijn professioneel opgeleid en getraind. Zij zijn er speciaal om kinderen en jongeren (van 3 tot 18 jaar) te begeleiden op sociaal-emotioneel gebied.
Meer over Kinder- en Jeugdcoaching