Regionaal Kunst en Theaterfestival 2020

19-03-2020

12 juni 2020 | KUNST & THEATER FESTIVAL 2020 GEANNULEERD

Deze week is het besluit genomen om alle regionale Kunst- en theaterfestivals van het Leger des Heils in 2020 te annuleren. Gezien de Corona-crisis, een verstandig besluit! Ontzettend jammer voor al onze talenten, die al druk bezig waren met de voorbereidingen. Daarnaast heeft de Stichtingsdirectie het besluit genomen om het Kunst en Theater Gala 2020 in september (AFAS live Amsterdam) te annuleren. We zullen pas in 2021 van onze talenten kunnen genieten.

Oorspronkelijk bericht: Ook in 2020 organiseren wij weer een regionaal Kunst & Theaterfestival. Dit jaar in Schouwburg Kunstmin te Dordrecht.

Het Leger des Heils heeft met een aantal deelnemers en professionals bijzondere theater-acts voorbereid. Kinderen, jongeren en volwassenen die doorgaans in hun leven weinig bewondering hebben geoogst, krijgen deze avond een podium. Onder begeleiding ontwikkelen zij hun creatieve talenten op het gebied van zang, dans, muziek, e.d. Zo werken zij met elkaar aan een positief zelfbeeld en worden ze gestimuleerd om weer deel te nemen aan de samenleving. Ook dit jaar tonen deelnemers van het Leger des Heils Rijnmond Zuidwest weer hun talenten. Dingen die je leuk vindt om te doen geven het leven weer inhoud. Kunst, cultuur en sport integreren in je leven maakt het leven zinvol . Alles staat in het teken van het werken aan de toekomst. De dagelijkse zorgen worden even vergeten en de deelnemers leven zich volledig uit op het podium. Kom 12 juni 2020 in Schouwburg Kunstmin te Dordrecht genieten van een unieke theater avond met kleurrijke talenten! Het thema is: "When you Believe". De presentatie is in handen van concertpianiste Iris Hond.   Bent u, ben jij erbij? Wees welkom op 12 juni 2020Ontvangst vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur.

Toegangskaarten a € 7,50 zijn te bestellen via de website van Schouwburg Kunstmin www.kunstmin.nl  

Schouwburg Kunstmin

Sint Jorisweg 76

3311 PL Dordrecht