Waanzinnig talent op het podium tijdens het kunst- en theaterfestival

05-04-2018

Het komt er weer aan! Leger des Heils W&G Overijssel organiseert ook dit jaar weer het kunst- en theaterfestival in Zwolle met als thema: “We Go On”. Het talentenspektakel wordt gehouden op woensdag 6 juni 2018 van 19.00 – 22.00 uur in theater Odeon in de Dommerholtzaal. Jij kunt bij dit unieke festival aanwezig zijn! De toegang is gratis en iedereen is welkom!

Deelnemers van het Leger des Heils uit de regio’s IJsselland en Twente stralen deze avond op het podium. Zij kunnen zich helemaal uitleven met creatieve optredens in zang, dans of theater. Maar ook worden er schilderijen getoond en gedichten voorgedragen. De repetities zijn al in volle gang. Kijk voor meer informatie op www.legerdesheils.nl/overijssel.

Een jury nomineert een aantal acts voor het landelijke kunst- en theaterfestival op vrijdag 14 september in het AFAS theater in Amsterdam. Als alle regionale festivals geweest zijn wordt het programma voor het landelijke festival samengesteld. Voor dit spektakel kunt u vanaf 15 juni kaarten kopen op www.legerdesheils.nl.

Kunst en theater geeft eigenwaarde
Het Leger des Heils gelooft dat iedereen talenten heeft en deze verder kan ontwikkelen. Kunst en theater doet een beroep op talenten van deelnemers. Door mensen in hun kracht te zetten en een podium te bieden krijgen ze waardering en doen ze mee. Juist dit werkt mee in het herstel van hun normale leven. Het geeft deelnemers zelfvertrouwen en eigenwaarde.