Leger des Heils W&G Overijssel verhuist drie locaties

14-06-2019

Het Leger des Heils verhuist in de maanden juni tot en met oktober drie locaties in Zwolle. Deze locaties gaan zich vestigen in een nieuw pand aan de Dr. van Thienenweg 2 (voorheen Dimence). Dit pand biedt meer ruimte waardoor meer deelnemers een plek kunnen krijgen. Het pand wordt officieel op donderdag 31 oktober geopend!

De locaties die gaan verhuizen zijn Huis en Haard (voorheen Nos Casa), Take Off (voorheen gevestigd aan de Ten Busschenkamp) en het Bedrijfsbureau (nu gevestigd aan de Eiffelstraat 1-117). De locatie Take Off zit sinds woensdag 12 juni in het nieuwe pand.

Het adres voor het bedrijfsbureau wordt per 2 oktober officieel Dr. van Thienenweg 2 in Zwolle. Het telefoonnummer
088-0652240 blijft ongewijzigd en 24-uur per dag bereikbaar.

Over de afdelingen

Huis en Haard biedt 24-uursopvang in een beschermde woonomgeving voor mensen met uitdagingen op psychisch/psychiatrisch vlak en/of een licht verstandelijke beperking. In deze woonomgeving staan facetten als herkenbare structuur, veiligheid, geborgenheid, zelfstandigheid en huiselijkheid centraal. Take Off is een woon- en begeleidingsproject voor jongeren van 18 tot 27 jaar. Voor specifieke informatie bel naar 088-0652240.