Kunst- en theaterfestival Leger des Heils Overijssel in Enschede: ook voor mensen met een kleine beurs een avondje uit!

13-05-2019

Op woensdagavond 22 mei van 19.00 tot 22.30 uur presenteren verschillende talenten van het Leger des Heils Overijssel zich tijdens het regionale kunst- en theaterfestival. Het festival wordt dit jaar gehouden in Theater Prismare, Roomweg 167d in Enschede. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis! De zaal is open om 18.30 uur. Kaarten reserveren is niet nodig. Vol = vol.

Deelnemers van het Leger des Heils laten op woensdag 22 mei in Enschede hun talenten zien op het gebied van zang, dans, toneel, muziek of schilderkunst. De avond is voor deelnemers, familieleden en medewerkers van het Leger des Heils maar ook voor mensen met een kleine beurs is dit een avondje uit.

Landelijk gala
Ieder jaar in september wordt het landelijk kunst- en theatergala van het Leger des Heils georganiseerd. Bekende artiesten treden op zoals Trijntje Oosterhuis maar ook de Leger des Heils staffband en een showballet. Tijdens dit landelijke gala wordt de Majoor Bosshardt prijs uitgereikt. De Majoor Bosshardtprijs wordt jaarlijks uitgereikt en is ingesteld om het leven en het werk van Majoor Bosshardt te blijven gedenken.

Genomineerde acts
Deelnemers van het Leger des Heils krijgen de kans om tijdens het landelijke gala hun talent te laten zien op een groot podium. Om hiervoor in aanmerking te komen zijn er de verschillende regionale festivals. Uit de regionale festivals worden een aantal acts van deelnemers genomineerd. Deze acts mogen uiteindelijk getoond worden bij het landelijke kunst- en theaterfestival. Voor meer informatie over het kunst- en theaterfestival kan contact opgenomen worden met Marcel Agterhuis tel. 06-25765331.