Iris Hond Foundation verrast cliënten op Eerste Kerstdag

25-12-2020

Op Eerste Kerstdag ontvingen 310 cliënten van verschillende Leger des Heils locaties in Den Haag een heerlijk Kerstdiner dankzij de Iris Hond Foundation. Pianiste Iris Hond en een team van topkoks en vrijwilligers, bezochten diverse locaties om daar heerlijke maaltijden, een speciaal samengesteld ‘Gelukspaspoort’, kleding en cadeautjes voor de kinderen die in onze opvang verblijven te bezorgen.

Een van de locaties was bijvoorbeeld de Winterkoude Opvang aan de Lozerhof, die vanwege het Corona virus momenteel permanent geopend is.  De Iris Hond Foundation organiseert ieder jaar een bijzonder Kerstevenement in de Grote Kerk te Den Haag. Oprichter Iris Hond: “Helaas is er dit jaar als gevolg van de coronacrisis geen gezamenlijk Kerstdiner mogelijk. Ik ben heel blij dat we mede dankzij de inzet van de betrokken instanties en de vele vrijwilligers in staat zijn om de mensen die het diner normaal hadden bezocht een bijzonder pakket met eten, drinken, kleding en cadeaus te kunnen geven. Zo kunnen we deze mensen in deze moeilijke tijden laten zien en voelen dat ze niet vergeten zijn.”

 Dankzij de Iris Hond Foundation hebben vele deelnemers toch een fijne Kerst gehad en we willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedanken.

Informatie over de Iris Hond Foundation? Kijk op www.irishondfoundation.nl