Raak betrokken in je omgeving

Word vrijwilliger bij het Leger des Heils!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers bij het Leger des Heils. Waarom? Omdat vrijwilligers een belangrijke schakel in het werk van het Leger des Heils vormen. Zij zijn van onschatbare waarde voor ons als organisatie en voor onze cliënten. Het Leger des Heils is op tal van gebieden actief. Denk aan maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, jeugdzorg, verzorging en verpleging en preventie. Wij opereren breed en daarom zijn de activiteiten die jij als vrijwilliger kunt uitvoeren zeer divers.

Wat hebben wij te bieden?

Wij vinden het erg belangrijk dat je met plezier vrijwilligerswerk doet. Daarom zoeken wij altijd werk dat aansluit bij jouw interesses en mogelijkheden. Pas wanneer jij schik hebt in het vrijwilligerswerk, kan er een langdurige en goede relatie ontstaan.

Bij het doen van vrijwilligerswerk kun je denken aan:

  • gastheer/vrouw: je ondersteunt het team en helpt bijvoorbeeld bij het verzorgen van de lunch of je gaat wandelen met een bewoner.
  • kookvrijwilliger: je doet boodschappen en gaat samen met bewoners koken
  • begeleider: je ondersteunt bewoners bij werk- en dagbesteding, bijvoorbeeld met sport en muziek.

Weten wat onze actuele vrijwilligersvacatures in de provincie Utrecht zijn? Check hier ons overzicht.

"Vrijwilligerswerk doe je niet alleen voor de ander, het verrijkt ook je eigen leven! "

Wat kun bij ons verwachten?

Bij het Leger des Heils werken wij met een vrijwilligersbeleid. Daarin staan alle afspraken, bijvoorbeeld jouw recht op reiskostenvergoeding. Op elke locatie is er een aanspreekpunt die verantwoordelijk is voor jouw begeleiding. Ook vinden er regelmatig evaluatiemomenten plaats, zodat wij kunnen bespreken of alles naar tevredenheid verloopt. Daarnaast houden wij vrijwilligersbijeenkomsten met als doel onderling ervaringen uit te wisselen en organiseren wij workshops en trainingen om je kennis te vergroten.

Onze adviseurs vrijwillige inzet

Wil je meer weten of jezelf al direct aanmelden neem contact op met een van onze adviseurs vrijwillige inzet. Zij vertellen je graag meer!

Anna Klaassen 06 - 31045071
Margaritha van Overbeeke 06 - 31003780

Leger des Heils Midden Nederland
Aidadreef 8
3561 GE Utrecht
T 030 - 2749121
E vrijwilligers.mn@legerdesheils.nl
Ik wil mij aanmelden als vrijwilliger

image