Kaartverkoop 'Talenten on Stage'

Leger des Heils Midden Nederland

image

Het is tijd voor de jaarlijkse editie van Leger des Heils: Talenten on Stage. Het optreden vindt plaats op 28 juni in Tivoli Vredenburg. De avond staat volledig in het teken van onze talentvolle en gepassioneerde deelnemers van het Leger des Heils.

Ook dit jaar zijn de twaalf acts die worden opgevoerd geheel divers. Van videoclips naar poëzie, tot verhalen van onze ervaringsdeskundigen en hip-hop. Naast de mensen die hun talenten op het podium tentoon stellen is er in Club 9 (naastgelegen zaal) een expositie te zien van kunstenaars binnen het Leger des Heils Midden Nederland. Tijdens de pauze zullen daar alcoholvrije drankjes* en borrelhapjes verzorgt worden.

Hieronder kun je jouw gratis kaartje bemachtigen. Na het bestellen van jouw ticket ontvang je het kaartje in juni bij je in de brievenbus. Om dit goed te laten verlopen hebben we een aantal gegevens nodig, die wij alleen voor de kaartverkoop, en dus niet voor andere doeleinden zullen gebruiken. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus bestel alleen voldoende voor jezelf. Anders neem je onnodig een plek in van een ander.

* Het is tijdens de avond niet toegestaan alcoholhoudende dranken te nuttigen.

Bestel je tickets hier

Kaarten kun je gratis bestellen, deze hebben een waarde van 20 euro.