Theateravond Leger des Heils Better Together

24-05-2017

Op donderdagavond 1 juni vindt in Theater Zimihc Zuilen op de Pr. Christinalaan in Utrecht de jaarlijkse theateravond plaats waar deelnemers, cliënten en bezoekers van het Leger des Heils een podium krijgen om hun creatieve talent op gebied van zang, muziek of dichtkunst te laten zien.

“Kunst en Theater is onderdeel van de ondersteuning en begeleiding die het Leger des Heils biedt”, vertelt Nick Mok, organisator van de Theateravond. “Onze focus ligt op herstel van het gewone leven door werk, een zinvolle vrijetijdsbesteding en herstel van relaties.  Mensen die hulp van het Leger ontvangen, hebben natuurlijk talent als ieder ander. Door hun creatief talent verder te ontwikkelen, groeit de eigenwaarde én hoort hij of zij ergens bij.”

Better together
Dit jaar geven we een podium aan het hele spectrum van het Leger des Heils Midden Nederland. Zo staan bewoners van onze jongerenafdelingen, Ambulante Hulpverlening, Hostels en Laagdrempelige Opvang in de spotlight samen met de medewerkers die op die locaties werken. Daarbij zijn ook een aantal samenwerkingsprojecten, waarbij de verschillende afdelingen samen als band op het podium zullen staan. Henk Westbroek zal de presentatie van de avond verzorgen. Een professionele jury zal de sterren beoordelen en kandidaten selecteren voor eventuele deelname aan de landelijke finale van dit project op 16 september 2017 in AFAS Live te Amsterdam.

Aanvang
De optredens starten om 19:00 uur, vanaf  18:30 uur is er al de gelegenheid is om een drankje te doen. Dit wordt verzorgd in samenwerking met de Color Kitchen. De avond is vrij toegankelijk. Voor meer informatie: nick.mok@legerdesheils.nl.