Talenten on Stage in Tivoli Vredenburg groot succes!

06-07-2018

Voor een publiek van ruim 300 mensen hebben de deelnemers van het Leger des Heils Midden Nederland donderdagavond 5 juli opgetreden in Tivoli Vredenburg. Het publiek heeft kunnen genieten van de diverse talenten van de deelnemers, zo kwam er zang, theater, muziek en dichtkunst voorbij.

De avond wordt afgetrapt met een gesproken boodschap op video van Jan Jans, directeur van het Leger des Heils Midden Nederland die iedereen succes wenst en laat weten trots te zijn alle deelnemers. Vanaf hier schudt Chris Segers, presentator van de avond, het publiek wakker en komt de sfeer er al snel in.

De Uitblinkers laten het publiek meeklappen, zingen en swingen met een medley van ‘The Rolling Stones’ en The Beatles’. Thomas, die voor het eerst op het podium staat, blaast de zaal weg met ‘Toen ik jou zag’. Maar dat de avond zich afwisselt met een lach en een traan bewijst Asha die haar pijnlijke levensverhaal op het podium vertelt en de zaal doet stilvallen. Zo ook de band van Leidsche Maan die naar aanleiding van het overlijden van twee bewoners het nummer: ‘De weg naar het Licht’ schreven. ‘Het leven kan soms zwaar op je schouders drukken en iedereen heeft zijn of haar eigen zoektocht. Wij willen daarin bemoedigen met woorden van hoop.’ Aldus Lydia.

Een professionele jury heeft vier kandidaten genomineerd voor deelname aan de landelijke finale van dit project op 14 september 2018 in AFAS Live te Amsterdam. Dit zijn: De Uitblinkers, Woodies, Band Leidsche Maan en het verhaal van Kim en Samira. De winnende finalist wordt later bekend gemaakt.