Open inloopdag voor verzorgenden/verpleegkundigen bij Merenhoef

04-03-2019

Op dinsdag 12 maart is er vanaf 10.00 tot 17.00 uur een open inloopdag voor professionals bij Merenhoef in Maarssen (Merenhoef 1). Hierbij nodigen wij gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen van harte uit om een kijkje te komen nemen bij ons op locatie! Kom binnen wanneer het jou uitkomt om kennis te maken met Merenhoef en de sfeer te proeven. Onze medewerkers staan klaar voor al jouw vragen.  

Merenhoef is een christelijk woonzorgcentrum dat zorg biedt aan somatische bewoners en bewoners op de pg-afdeling. Zo wil Merenhoef kwetsbare ouderen en hun netwerk faciliteren om zo veel mogelijk de regie over het eigen leven te hebben en te houden. De zorg is op individuele wensen gericht en de medewerkers weten dit ook. Zo probeert Merenhoef van elke dag voor de bewoners een goede dag te maken. Bij Merenhoef wordt gewerkt vanuit christelijke normen en waarden, wat inhoudt dat met liefde en respect wordt omgezien naar de bewoners en naar elkaar.  

Benieuwd naar meer? Maak dan aan het einde van je bezoek gelijk een vervolgafspraak voor een meeloopdag. Hopelijk tot dan! 

Voor meer informatie over Merenhoef klik hier. Voor meer informatie rondom openstaande vacatures klik hier