Leger des Heils viert burendag

17-09-2018

Op 22 september wordt er op verschillende locaties Burendag gehouden. Zowel in Utrecht als in Amersfoort zullen er verschillende activiteiten zijn. Dit varieert van een high tea tot workshops bakken en diamond painting. De activiteiten zijn voor de cliënten en de buurtbewoners van de zorglocaties.

Bij Hostel De Hoek in Utrecht zullen er van 13.00 tot 15.00 uur activiteiten zijn. Ze beginnen burendag met live muziek en mensen de dagbestedingsmarkt bekijken. Daarna is er een rondleiding door het hostel met voorlichting over het hostel.

Hostel Hirundo in Amersfoort zal burendag vieren van 11.00 tot 14.00 uur. Op het dakterras is een high tea met als doel om elkaar te ontmoeten.  De buurt bewoners kunnen eigen gemaakt gebak meenemen

Ook bij Hostel Leidsche Maan wordt burendag gevierd. ’s Ochtends is er tijd vrijgemaakt om in gesprek te gaan over de overlast in de buurt. Van 12.30 tot 14.00 zullen er poffertjes worden uitgedeeld. Hierna is er tot 16.00 uur een workshop mozaïek voor de kinderen.

Bij Bij Bosshardt Kruiskamp wordt burendag vrijdag 21 september gevierd. Van 14.00 tot 18.00 uur zijn er verschillende activiteiten. Zo is er een kledingbeurs (€1,- per kledingstuk) en zijn er verschillende creatieve activiteiten waaronder diamond painting. Om 17.00 uur word de middag afgesloten d.m.v. een buurtmaaltijd.

In Kanaleneiland zijn er bij Bij Bosshardt van 13.00 tot 17.00 uur verschillende activiteiten. Er is een buurtmarkt met tweedehands spulletjes van de buurtbewoners en kunnen mensen bij het toegangshek haken. Daarnaast kunnen de kinderen een workshop taartdecoratie volgen.

In Amersfoort zullen er nog op twee locaties activiteiten zijn. Bij Bij Bosshardt Soesterkwartier is er tussen 10.00 en 15.00 uur een springkussen en live muziek. Buurtbewoners kunnen op de rommelmarkt rondkijken en poffertjes eten. Bij Bij Bosshardt Zuilen gaan ze om 10.00 uur de voortuin aanpakken met de bewoners. Tussen de middag worden buurtbewoners uitgenodigd om pannenkoeken te komen eten met koffie en thee. Dit duurt tot 14.00 uur.