Leger des Heils heropent vernieuwd woonzorgcentrum Merenhoef

07-11-2019

Wethouder van Dort heeft vandaag in Maarssen het vernieuwde woonzorgcentrum Merenhoef officieel heropent. Bij de openingshandeling werd zij bijgestaan door Envoy Cornel Vader en bewoonster mevrouw Peek. De afgelopen twee jaar zijn alle afdelingen van het woonzorgcentrum gerenoveerd en is het centrum uitgebreid met nieuwbouw. 

Linda van Dort, wethouder: “Ik ben waanzinnig trots op wat hier is neergezet. Een woonzorgcentrum, apotheek en huisarts in één. Hierdoor gaat Merenhoef een functie vervullen in de buurt en brengt het mensen samen.” 

Na het officiële openingsmoment was er de mogelijkheid om het vernieuwde woonzorgcentrum te bekijken. De Together We’re One-band van het Leger des Heils zorgde voor feestelijke muziek en Brasserie de Hoeve voor een hapje en drankje.  

Lianne Banda, locatiemanager Merenhoef: “Het ging niet vanzelf, maar wij zijn blij en dankbaar voor het vernieuwde woonzorgcentrum. Een thuis voor onze bewoners en een fijne werkplek, voorzien van alle gemakken voor onze medewerkers.” 

Brasserie de Hoeve
Naast het woonzorgcentrum opende ook Brasserie de Hoeve haar deuren. In de nieuwe brasserie kunnen bewoners dagelijks een warme maaltijd nuttigen en is er voor extern publiek de mogelijkheid om te komen genieten van de gerechten van de kleine kaart.