Theateravond Better Together groot succes!

02-06-2017

Voor een publiek van ruim 400 mensen hebben de deelnemers van Midden Nederland donderdagavond 1 juni opgetreden. Tijdens de avond is er zang, muziek en dichtkunst voorbij gekomen en heeft iedereen erg genoten.

Deelnemer René beet de spits af met het ‘I don’t  know how to love you’ van Jezus Christ Superstar. Dit was een mooi nummer om de avond mee te beginnen en de aandacht van het publiek was er meteen. Zanger Henk Westbroek presenteerde de avond en kondigde vervolgens ‘De Woodies’ aan. Een vader en een zoon die het voor elkaar kregen om de hele zaal te laten zingen. Toen was het de beurt aan Merdad. Hij had al 27 jaar geen drumstel aangeraakt maar speelde de sterren van de hemel! Het nummer dat hij drumde was ‘Rock you like a hurricane van de Scorpions waar hij een grote fan van is. De avond werd waardig afgesloten met rapper Igor. Er hing een sfeer in het theater die er nog niet eerder is geweest sinds het Kunst & Theater bestaat, aldus Peter Rouw.

Een professionele jury heeft drie kandidaten geselecteerd voor deelname aan de landelijke finale van dit project op 16 september 2017 in AFAS Live te Amsterdam. Dit zijn: Igor, Woodies en Merdad! De avond heeft er mede voor gezorgd dat deelnemers hun talenten en creativiteit konden laten zien.