Gezondheid

Op onderstaande afdelingen biedt het Leger des Heils diverse vormen van gezondheidszorg aan voor specifieke doelgroepen. Heeft u problemen met uw gezondheid, ga dan altijd eerst naar uw huisarts. Daar kunt u een eventuele opname op een van onze afdelingen bespreken.

Psychiatrische zorg

Huis en Haard

Huis en Haard is er voor dak- en thuisloze mensen met psychiatrische problemen. In deze beschermde woonvorm krijgen de cliënten een eigen kamer en er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.
Meer over Psychiatrische zorg

Verpleegafdeling De Dukdalf

Verpleegafdeling De Dukdalf

De Dukdalf is de verpleegafdeling van het MCR. Op deze afdeling verblijven 44 volwassen mannen en vrouwen die veelal in het verleden dak - en thuisloos zijn geweest Bewoners hebben een somatische beperking in combinatie met eventuele psychiatrische en/of verslavingsproblematiek De verpleegafdeling biedt langdurige, kortdurende en palliatieve zorg aan haar bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen kamer. Een aantal kamers beschikken over een eigen douche en toilet, waardoor er ook opnames plaats kunnen vinden voor bewoners die separaat verpleegd moeten worden. Op iedere etage is een gezamenlijke woonkamer en eetkamer . In de woon-en eetkamer worden de maaltijden en koffie/thee geserveerd.
Meer over Verpleegafdeling De Dukdalf