Kunst en Theaterfestival 2019

03-04-2019

Vrijdag 07 juni 2019 organiseren wij weer het regionaal Kunst en Theaterfestival. Dit jaar wordt het Kunst en Theaterfestival al weer voor de 11de keer georganiseerd. 

We blijven als Leger des Heils geloven in de creatieve mogelijkheden en kansen van mensen. Tijdens een verrassend avondvullend programma krijgen cliënten, groot en klein, een podium om hun kunsten te tonen. Van theater tot zang, van kunst, spoken words tot dans.  Laat je verrassen bij deze unieke show met kleurrijke talenten! #Jebentnietalleen is dit jaar de titel van onze show.

De presentatie wordt dit jaar verzorgd door Henk van Steeg. Henk is o.a bekend als presentator van diverse programma's bij de E.O. Momenteel presenteert hij de radioprogramma's Langs de Lijn En Omstreken (NPO Radio 1) en Thank God it's Sunday (NPO Radio 2) en het tv-programma Nederland Zingt.

Speciale gast tijdens onze show is Thomas Berge. Zanger Thomas Berge is intussen al meer dan 15 jaar actief in de (inter-)nationale muziekindustrie. Een bijzonder succesvol parcours met vallen en opstaan, met professioneel maar ook privé hoge pieken en diepe dalen. Tijdens onze show zingt Thomas een aantal van zijn bekende hits.

Toegangskaarten voor het Kunst en Theaterfestival kosten € 5,00 per stuk en zijn te reserveren via de website van Theater Zuidplein. De show begint om 19.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Het adres van Theater Zuidplein is: Zuidplein 62, 3083 CW Rotterdam. Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=rZnQWp_oOOc 

Poster Kunst en Theaterfestival 2019