Majoor Bosshardthuis

Majoor Bosshardthuis

Het Majoor Bosshardthuis is gevestigd in het oudste stenen pand van Amsterdam. Deze unieke locatie in het hartje van het centrum is al een lange tijd onderdeel van het Leger des Heils. Het pand is enkele jaren de woonplaats van Majoor Bosshardt geweest. Haar grenzeloze naastenliefde is voor veel mensen ook vandaag nog een bron van inspiratie. Kom vanaf 16 juni langs en laat je meenemen in het verhaal van deze bijzondere vrouw.

Kom op bezoek

Kom op bezoek

Elke donderdag en vrijdag zijn er twee rondleidingen door het voormalige thuis van ‘de majoor’. Tijdens de rondleiding word je geïnspireerd door haar levensverhaal en krijg je een uniek inkijkje in een van de oudste panden van Amsterdam.

Wil je op een andere dag of met een grote groep langskomen? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de knop 'Meer informatie'.
Boek een gratis rondleiding
Contact en locatie

Contact en locatie

Het pand bevindt zich aan de Oudezijdse Voorburgwal 14. De ingang is aan de zijkant, de Oudezijdse Armsteeg 19. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de locatie, hoe je er komt en hoe je ons kunt bereiken.
Meer informatie
Vergaderen

Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in het hartje van Amsterdam? Het Majoor Bosshardthuis biedt een inspirerende omgeving voor een brainstormsessie, het uitwerken van plannen of gewoon een overleg. Als je komt vergaderen in het Majoor Bosshardthuis kun je hierbij ook een goede lunch bestellen en een rondleiding krijgen door het huis. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Meer informatie
Wie is Majoor Bosshardt?

Wie is Majoor Bosshardt?

Wie is Alida Bosshardt nu eigenlijk en wat is er zo bijzonder aan haar leven geweest? Tijdens een rondleiding hoor je er alles over, hier kun je alvast een voorproefje lezen.
Lees meer over de majoor