Majoor Bosshardthuis

Majoor Bosshardthuis

Het Majoor Bosshardthuis is gevestigd in het oudste stenen pand van Amsterdam. Deze unieke locatie in het hartje van het centrum is al een lange tijd onderdeel van het Leger des Heils. Het pand is enkele jaren de woonplaats van Majoor Bosshardt geweest. Haar grenzeloze naastenliefde is voor veel mensen ook vandaag nog een bron van inspiratie. Kom langs en laat je meenemen in het verhaal van deze bijzondere vrouw.

Kom op bezoek

Kom op bezoek

Elke donderdag en vrijdag zijn er twee rondleidingen door het voormalige thuis van ‘de majoor’. Tijdens de rondleiding word je geïnspireerd door haar levensverhaal en krijg je een uniek inkijkje in een van de oudste panden van Amsterdam.

Groepen van maximaal 10 personen zijn van harte welkom. Wil je op een andere dag langskomen? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via de knop 'Meer informatie'.
Boek een gratis rondleiding
Contact en locatie

Contact en locatie

Het pand bevindt zich aan de Oudezijds Voorburgwal 14. De ingang is aan de zijkant, de Oudezijds Armsteeg 19. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de locatie, hoe je er komt en hoe je ons kunt bereiken.
Meer informatie
Vergaderen

Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in het hartje van Amsterdam? Het Majoor Bosshardthuis biedt een inspirerende omgeving voor een brainstormsessie, het uitwerken van plannen of gewoon een overleg. Als je komt vergaderen in het Majoor Bosshardthuis kun je hierbij ook een goede lunch bestellen en een rondleiding krijgen door het huis. Vergaderen in het Majoor Bosshardthuis kan met maximaal 10 personen. Grotere groepen kunnen terecht in onze andere bijzondere locaties. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Meer informatie
Wie is Majoor Bosshardt?

Wie is Majoor Bosshardt?

Wie is Alida Bosshardt nu eigenlijk en wat is er zo bijzonder aan haar leven geweest? Tijdens een rondleiding hoor je er alles over, hier kun je alvast een voorproefje lezen.
Lees meer over de majoor
Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Het Majoor Bosshardthuis zoekt enthousiaste gidsen en gastheren/gastvrouwen die het inspirerende levensverhaal van Majoor Alida Bosshardt door willen geven.

Ben jij die enthousiaste verhalenverteller of weet jij als geen ander hoe je bezoekers op deze unieke locatie van harte welkom heet? Kom dan ons team versterken!
Bekijk de vacatures