Buurthuiskamer

Dienstencentrum Doesburg

location_on
Zandbergstraat 15
6981 DN Doesburg
access_time
Vandaag open van 10:00 - 12:00
Toon alle openingstijden

Onze buurthuiskamers zijn van en door de buurt. Ontmoeting, omzien naar elkaar, goede gesprekken en samen optrekken. Een plek waar je thuiskomt en waar iedereen welkom is. Je hoort erbij. Je wordt gezien. Voel je thuis!

Weekprogramma

Zondags is er om 10.00 uur een samenkomst waar we samen nadenken over thema`s rond geloven (eerste en derde zondag van de maand). Je mag zijn wie je bent. We vinden het belangrijk dat je groeit in identiteit en leeret leven vanuit een rust. Iedereen is hartelijk welkom. We zingen wat liederen met elkaar en er is een korte overdenking. Daarna is er koffie/ thee voor wie wil.

Wo 10.00-12.30 Kledingwinkel
Za  11.00-13.30 Kledingwinkel
Wo 10.00-12.30 Inloop met koffie, thee en gezelligheid! Ook is het mogelijk om daar met allerlei vragen te komen. Dan helpen we mee te denken en antwoorden te vinden.

Eens in de twee weken is er op dinsdag een gezamenlijke maaltijd om 12.30 uur. Ieder hartelijk welkom, aanmelden is verplicht. Kosten € 5,--. Aanmelden via: 06-21389421.

Elke woensdag is er Soep en warmte Woensdag. Dit betekend dat we in de koude periode van het jaar elke woensdag inloop hebben vanaf 17.00 uur. Om 17.30 uur wordt er soep geserveerd. We doen dit zodat mensen de kachel thuis die avond wat lager kunnen zetten en een gezonde maaltijdsoep ontvangen. Maar ook doen we het omdat het gewoon gezellig is om elkaar te ontmoeten. Soms vinden mensen het spannend om te komen. De ervaring leert dat ze vaak wel iemand kennen en anders vangen we als team mensen op zodat ze zich thuis voelen.

Elke dinsdagavond is er een naaicafe. Wil je leren om je eigen kleding te maken kom dan eens om 19.00 uur langs om te kijken. We hebben eigen machines staan en er wordt door een ervaren deskundige les gegeven.

Donderdags `s middags is er een gezellige dansclub. Start om 14.00 uur. Ook hebben we vanaf die tijd een spelletjesmiddag. Kom gerust langs.

We willen graag naar mensen luisteren. Heeft u iets waar u mee loopt, kom gerust langs. Twee weten meer dan één.

Facebook

Meer informatie over onze activiteiten?
Kijk op onze Facebookpagina?