Buurthuiskamer

Dienstencentrum Doesburg

location_on
Zandbergstraat 15
6981 DN Doesburg
phone
access_time
Vandaag gesloten
Toon alle openingstijden

Onze buurthuiskamers zijn van en door de buurt. Ontmoeting, omzien naar elkaar, goede gesprekken en samen optrekken. Een plek waar je thuiskomt en waar iedereen welkom is. Je hoort erbij. Je wordt gezien. Voel je thuis!

Weekprogramma

Zondags is er om 10.00 uur een samenkomst waar we samen nadenken over thema`s rond geloven (eerste en derde zondag van de maand). We vinden het belangrijk om te merken dat we mogen zijn wie we zijn. Dat we groeien in identiteit en leren te leven vanuit een stuk rust. Iedereen is hartelijk welkom. We zingen wat liederen met elkaar en er is een korte overdenking. Daarna is er koffie/ thee voor wie wil.

Wo 10.00-12.30 Kledingwinkel
Za  11.00-13.30 Kledingwinkel
Wo 10.00-12.30 Inloop met koffie, thee en gezelligheid!

Eens in de twee weken is er op dinsdag een gezamenlijke maaltijd om 12.30 uur. Ieder hartelijk welkom, aanmelden is verplicht. Kosten € 5,--. Aanmelden via: 06-21389421.

Op 5 oktober starten we met een cursus: groeien in genade. Hoe kan ik voor mijzelf en voor de ander wat meer genadig zijn. Het zijn zes avonden. We starten om 19.00 uur met koffie. Kosten: vrijwillige bijdrage. Voor een boekje wordt gezorgd.

Elke dinsdagavond is er een naaicafe. Wil je leren om je eigen kleding te maken kom dan eens om 19.00 uur langs om te kijken. We hebben eigen machines staan en er wordt door een ervaren deskundige les gegeven.

We willen graag naar mensen luisteren. Heeft u iets waar u mee loopt, kom gerust langs. Twee weten meer dan één.

Facebook

Meer informatie over onze activiteiten?
Kijk op onze Facebookpagina?