Terecht!

Advies- en steunpunt voor mannen, vrouwen en transgenders die werkzaam zijn in de prostitutie

Terecht! is een advies- en steunpunt en heeft als doel om mannen, vrouwen en transgenders in de prostitutie van hulp en advies te voorzien. Hoe? Door aandacht te vragen voor de situatie van (ex-)prostitué(e)s en door voorlichting te geven. Je kunt bij ons Terecht!, omdat jouw verhaal voor ons niet vreemd is. Bij Terecht! word je gehoord, geloofd en gezien. We zijn er voor jou voor vragen, advies, informatie of om even je verhaal te doen.

Daarnaast kunnen we ook iets voor je betekenen wanneer je uit de prostitutie wilt stappen. Neem gerust contact met ons op. Je kunt vrijblijvend met ons bellen, appen, mailen of sms’en. Dit kan allemaal anoniem. Wat je met ons bespreekt, delen we niet met anderen.

Liefs, team Terecht!

Contactgegevens:

E-mail: terecht@legerdesheils.nl

Bellen, sms en Whatsapp: 06-15 21 48 87 (Noord-Brabant); 06-25 76 50 52 (Limburg)

Terecht! is er voor alle mannen, vrouwen en transgenders die werkzaam zijn of waren in de prostitutie. Iedereen is welkom!

Informatie voor verwijzers:

Terecht! is een initiatief van het Leger des Heils. Bij Terecht! adviseren en helpen we mannen, vrouwen en transgenders die werkzaam zijn/waren in de prostitutie. We maken prostitutie zichtbaar en bespreekbaar. Terecht! werkt samen met diverse partners waaronder de GGD, Helse Liefde en Veilig Thuis. Middels integrale samenwerking zorgen we voor verbinding tussen ketenpartners die zich op dezelfde doelgroepen richten. We willen een brede betrokkenheid creëren met als doel de (ex-)prostitué(e) te begeleiden, hun leefomstandigheden te verbeteren, afhankelijkheidsrelaties aan te pakken en ze handvaten voor de toekomst te bieden.

Bovendien biedt het Leger des Heils het uitstapprogramma Levenskracht. De coaches van Levenskracht beschikken over expertise om de prostitué(e)s perspectieven te bieden, patronen te doorbreken en te begeleiden in het opbouwen van een nieuwe toekomst. In het meest gunstige geval zijn de prostitué(e)s aan het einde van het traject uit de prostitutie gestapt. Om de kans op terugval te beperken zijn er ook mogelijkheden voor nazorgtrajecten voor ex-prostitué(e)s.

Contactgegevens:

E-mail: terecht@legerdesheils.nl

Tel. 06-15 21 48 87 (Noord-Brabant); tel. 06-25 76 50 52 (Limburg)