Kunst en Theaterfestival 2019

26-06-2019

Thema: Je bent niet alleen

Jaarlijks vindt in AFAS LIVE in Amsterdam het Kunst & Theater Gala plaats. Dit gala is de grande finale van de Kunst & Theaterfestivals die in het hele land plaatsvinden. Door mensen een podium te bieden krijgen ze weer vertrouwen in zichzelf en ontdekken ze talenten waardoor ze weer in staat zijn te dromen over de toekomst.

Op zaterdag 14 september 2019 vindt het Kunst & Theater Gala 2019 plaats. Kaarten voor deze avond vol indrukwekkende en mooie optredens van deelnemers uit het land zijn vanaf 14 juni hier te bestellen.

Artiesten

Het Kunst & Theater Gala biedt een podium aan deelnemers van het Leger des Heils. Daarnaast treden diverse artiesten en groepen op. Presentatie is in handen van Bert van Leeuwen.

Het Kunst & Theater Gala 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Frank Wentink
  • Marc Forno
  • Trijntje Oosterhuis
  • Percossa
  • Together We're One Band (o.l.v. Henk Dijkstra)
  • Amsterdam Staff Songsters (o.l.v. Roel van Kesteren)
  • Studio 26

Busvervoer mogelijk

Vanuit het hele land rijden speciaal bussen van en naar het Kunst & Theater Gala. Uw busticket á €17,50 geeft ook direct toegang tot het Kunst & Theater Gala. LET OP: De busroutes worden bepaald aan de hand van de bestelde bustickets. Het is dus nog niet mogelijk om vooraf informatie te geven over de opstapplaats/-tijd. Als u een busticket heeft besteld ontvangt u uiterlijk 6 september bericht over uw opstapplaats/-tijd. De meeste opstapplaatsen zullen bij een Leger des Heils-locatie in de buurt zijn.

Praktische info:

Kunst en Theater Gala 2019

Datum: Zaterdag 14 september 2019

Locatie: AFAS LIVE
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam Zuidoost

Zaal open: 18.30 uur
Aanvang: 19.30 uur

Geen tassen toegestaan

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen naar AFAS Live. Handtassen met een formaat van maximaal A4 (29,7x21 cm) en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Grotere tassen kan je in één van de lockers doen. Let op: deze lockers bevinden zich aan de buitenzijde van het pand, voor de ingang.

Kunstgala202019