Kerstfeest in de stad

19-12-2019

Kijk eerste kerstdag naar dit bijzondere kerstfeest

Anneke van Giersbergen, Berget Lewis, Kaj Vervoort en Tino Martin brengen op Eerste Kerstdag het kerstgevoel in de huiskamer.

Het viertal vormt de line-up van het muzikale tv-evenement ‘Kerstfeest in de stad’. Aan de hand van sfeervolle muziek, hoopvolle verhalen en indrukwekkende ontmoetingen vieren de EO en het Leger des Heils, samen met het publiek in Rotterdam én de kijkers thuis, de geboorte van Jezus.

Aan de hand van sfeervolle muziek, hoopvolle verhalen en indrukwekkende ontmoetingen vieren de EO en het Leger des Heils, samen met het publiek in Rotterdam én de kijkers thuis, de geboorte van Jezus.

Projectbezoeken
Anneke van Giersbergen, Berget Lewis, Kaj Vervoort en Tino Martin bezoeken allemaal een project van het Leger des Heils. Deze projectbezoeken maken indruk: de artiesten en de kijkers worden ieder jaar weer geraakt door de persoonlijke verhalen.

Ook worden de cliënten tijdens ‘Kerstfeest in de stad’ toegezongen door de artiest die ze hebben ontmoet. En dat belooft dit jaar heel bijzonder te worden.

KIDS202018-29


Eerste kerstdag, dinsdag 25 december, 20.20 uur op NPO 1

https://www.legerdesheils.nl/kodd