Je bent niet alleen dankzij opening Meet & Greet van Leger des Heils.

07-08-2019

Op 17 augustus 2019 om 11:00 uur opent Leger des Heils de koffiecorner en pop-up kledingwinkel Meet & Greet aan Mariastraat in Maastricht.
Op deze locatie is ook het zelfregiecentrum gevestigd. Leger des Heils wil met de opening het zelfregiecentrum een extra impuls geven.
Maastrichtse zanger Nico Pletsers komt speciaal deze dag langs om de bezoekers te trakteren op Duitse en Italiaanse liedjes.  

You are not alone!  

De koffiecorner en pop-up kledingwinkel Meet and Greet bieden ontmoeting, activering, zingeving, persoonlijk contact, maar ook kleding voor een zacht prijsje.
Dit sluit naadloos aan bij het zelfregiecentrum, waar mensen weer zelf regie op het eigen leven proberen te krijgen. Wij geloven dat elk mens een plek in de samenleving verdient.
Daarom openen we de koffiecorner en pop up store Meet & Greet om 11:00 uur met de onthulling van een zitbankje voor de deur met de tekst “You are not alone.”  

Initiatienemers pastor Ron van der Spoel en kapitein Aalt Fikse willen met Meet & Greet mensen aan elkaar verbinden, in contact brengen met elkaar om te laten zien dat je niet alleen bent.
In het er voor elkaar en de ander ‘zijn’ ligt een deel van ons bestaansrecht. Daar waar mensen op eigen kracht hun problemen niet te boven kunnen komen, wil het Leger des Heils er voor hen zijn.
We bieden hulp en ondersteuning aan hen die een helpende hand of sterke schouder zo nodig hebben. Maar ook als mensen weer in hun kracht staan en zelf weer iets voor een ander kunnen betekenen.
Meet & Greet is daarnaast nog op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen. Interesse? Stuur een bericht naar aalt.fikse@legerdesheils.nl.  

Meet & Greet is op woensdag, donderdag en zaterdag geopend van 10:00 – 13:00 op Mariastraat 13 in Maastricht. Laat je verrassen, voel je welkom en kom langs.