Er zijn weer leuke nieuwe vacatures beschikbaar bij Leger des Heils W&G Limburg - Brabant

15-03-2018

Voor mensen zonder helper

Het Leger des Heils is er voor mensen zonder helper. Het maakt niet uit welke achtergrond of levensovertuiging zij hebben. Iederen kan een beroep doen op het Leger des Heils. De typische Leger des Heils aanpak kenmerkt zich door een basishouding van aansluiten bij wat de client nodig heeft. Oog hebben voor de hele mens en als het nodig is steeds opnieuw beginnen. Successen vieren we. Het Leger des Heils gelooft in perspectief voor mensen Omdat iedereen ertoe doet.

Het Leger des Heils: meer dan een werkgever!

In Nederland worden per jaar 35 duizend clienten geholpen door meer dan 5500 professionals van het Leger des Heils. De mensen die bij ons aankloppen voor hulp kunnen vaak nergens meer terecht. Om deze mensen goed te kunnen helpen, geven we de ruimte en vrijheid om naar eigen deskunidig inzicht de zorg  te verlenen die de client nodig heeft. Onze professionals hebben daarbij de keuze uit een scala aan programma's en producten die speciaal voor onze doelgroep zijn ontwikkeld. Bij het Leger des Heils gaat het om mensen. Mensen die een beroep doen op onze hulp. Ook onze medewerkers en vrijwilligers nemen een belangrijke plaats in.

Wil je het Leger des Heils helpen bij het bieden van hulp aan kwetsbare mensen? Wil je ook werken bij het Leger des Heils? Bekijk onze actuele vacatures.

Staat jouw vacature er niet tussen? Meld je dan aan voor onze vacature-alert. En blijf op de hoogte van alle nieuwe vacatures bij het Leger des Heils.

Domus