Doe mee met de allereerste Sportdag Samen Sportief in Maastricht op 2 september 2016.

29-08-2016

Op vrijdag 2 september organiseren Maastricht Sport en Leger des Heils samen met de net opgeleide maatschappelijke sportcoaches de sportdag Samen Sportief. De sportdag is bedoeld voor alle cliënten en medewerkers van zorginstellingen die aangesloten zijn bij het Samen Sportief programma. 

Wat staat er op het programma?
Medewerkers en cliënten van zorginstellingen die zijn aangesloten bij het Samen Sportief programma kunnen samen in teamverband deelnemen aan de vier verschillende sporten die worden aangeboden: voetbal, Thaiboksen, bootcamp en mountainbike. Bij iedere sport is een professionele instructeur aanwezig om de teams te begeleiden. 

Wat maakt deze sportdag bijzonder?
De sportdag is een initiatief van Maastricht Sport en Leger des Heils en wordt mede georganiseerd door de maatschappelijke sportcoaches. Dit zijn ex-cliënten van de betreffende zorginstellingen die in de afgelopen periode een opleiding tot sportcoach hebben gevolgd en nu zelf aan de slag gaan. Het organiseren van de sportdag is hun eindopdracht.

Neem voor meer informatie over het 'Samen Sportief' programma contact op met Raoul Reintjens via raoul.reintjens@maastricht.nl.