Kleding

Ontmoetingswinkel

In Zoetermeer heeft het Leger des Heils een kledingwinkel met mooie gebruikte kleding. Hier kunt u terecht voor dames-, heren en kinderkleding. Verder voor schoenen en tassen, maar ook huishoudlinnen: handdoeken, dekbedovertrekken etc.

Alles wat verkocht wordt, is ingebracht door mensen die de spullen zelf niet meer nodig hebben en ze een tweede "leven" gunnen. Daar zitten vaak verrassend gave dingen bij: nieuwe of nauwelijks gedragen designkleding, soms met het prijskaartje er nog aan. De medewerksters in de winkel geven u graag advies bij uw aankopen.

De ontmoetinswinkel is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 11:00 uur tot 14:00 uur.
U vindt de winkel in het gebouw van het Leger des Heils: Prismalaan 26 te Zoetermeer (wijk Rokkeveen).

Kleding kunt u altijd kwijt in de groene containers aan de kant van het parkeerterrein naast het gebouw. Om hygiënische redenen wordt u verzocht de kleding in afgesloten plastic zakken te doen; schoenen graag per paar aan elkaar!. Niet alle kleding en spullen kunnen worden verkocht. Wat niet in de winkel terecht kan, of niet verkocht wordt gaat naar het inzamelcentrum van het Leger des Heils. Daar wordt de kleding gesorteerd voor herbestemming in ontwikkelingslanden, of als grondstof voor nieuwe producten.

Naast het kledingaanbod is er de gelegenheid mensen te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Een team van vrijwilligers zal klaar staan om u te helpen bij het maken van een kledingkeuze of het voeren van een goed gesprek.