Kledingwinkel

Op zoek naar kwalitatief goede kleding voor een lage prijs? Kijk dan in onze kledingwinkel.

Zoals veel vestigingen van het Leger des Heils heeft ook De Klinker een eigen kledingwinkel. Hier kunnen mensen goede gebruikte kleding kopen tegen een sociale prijs.

Uit eigen onderzoek is gebleken dat het Leger des Heils veruit de goedkoopste is als het gaat om tweedehands kleding en schoeisel. Mocht het zo zijn dat mensen niet of nauwelijks in staat zijn een vergoeding te geven, dan wordt een kledingpakket gratis aangeboden.

Landelijk ontvangt het Leger des Heils in Nederland jaarlijks zo’n 24 miljoen kilo kleding vanuit de samenleving. Voor de beeldvorming; dit is een hoeveelheid kleding waarmee het grootste voetbalstadion tot aan de nok toe gevuld zou kunnen worden. Het Leger de Heils wil hiermee de gemeenschap nog meer ten dienste staan en een duurzaam gebruik van de gebruikte kleding te bevorderen. Uit de hoeveelheid aangeboden kleding blijkt het vertrouwen dat de samenleving heeft in het leger.

Iedereen is welkom in de winkel. De klantenkring is erg divers. Het is een misvatting dat de kledingwinkel er alleen is voor de minst draagkrachtigen. Zo komen er asielzoekers en statushouders langs, maar ook mensen die het gewoon leuk vinden om rond te kijken in het ruime assortiment en iets passends te scoren. De vaste openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag van 10 tot 16 uur en vrijdag van 14 tot 17 uur.

In de koffiehoeken van de winkel is er altijd gelegenheid voor een gesprek met een van de medewerkers en natuurlijk voor een kop koffie of thee.

Het is goed te weten dat er elke maand een SALE actie is van kleding. Kleding die al wat langer in de winkel hangt, gaat dan weg voor nog minder geld! Die kleding wordt dus een maand lang aangeboden tegen een gereduceerde prijs.

Wil je kleding brengen, dan kan dat tijdens de openingsuren van de winkel. Ook kan het 24 uur per dag gedeponeerd worden (in vuilniszakken) in de groene kledingcontainer voor De Klinker. De kledingcontainer is dus altijd bereikbaar.