Eetclub ‘SamSam'

Vind je het gezellig om af en toe samen met anderen te eten voor een klein prijsje? Kom dan naar eetclub ‘SamSam’!

20200305_182623

Zit je elke dag alleen aan de warme maaltijd? Moet je je ertoe zetten om elke dag weer een volledige maaltijd voor jezelf te koken en is de magnetron je grootste vriend? Schuif dan eens aan bij eetclub ‘SamSam’. Ons maaltijdproject wordt goed bezocht. Je eet dus nooit alleen. De maaltijden worden door ervaren vrijwilligers samengesteld en gekookt. Je bent er van harte welkom!

Het doel van eetclub ‘SamSam’ is heel simpel: er is een groep mensen, die van koken houden en geregeld samen een driegangenmaaltijd maken voor ongeveer 30 personen, die dat gezellig vinden. Onze eetclub komt twee keer per maand in wisselende samenstelling bij elkaar op donderdagavond om 18.00 uur. Kijk in de agenda wanneer ‘SamSam’ open is. Geef jezelf tijdig op, want vol=vol. Je betaalt voorafgaand aan de maaltijd € 3,-. Ons eten is goed en betaalbaar en daardoor blijven we laagdrempelig.

We willen in de toekomst misschien vaker gaan koken, maar daarvoor zijn meer vrijwilligers nodig. Zie onder ‘vrijwilligers’, wanneer je daarvoor belangstelling hebt.

Sam-sam2