De Klinker

Praatje maken of zin in kopje koffie?

Voor iedereen, van iedereen

Vindt u het leuk nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten? Het multifunctionele ontmoetingscentrum ‘De Klinker’, gelegen aan de Klimopstraat 1 in Wezep, biedt hiervoor de ruimte.

De Klinker is onderdeel van het project Geloven in de buurt van het Leger des Heils. In het ontmoetingscentrum kunt u terecht voor een kop koffie, gezelligheid, zinvolle gesprekken en een luisterend oor.

Inloop

Als mensen zijn wij aan elkaar gegeven. ‘De Klinker’ is daarom een ideale plek om te geven en weer terug te ontvangen. Iedereen hoort erbij en mag meedoen. Vandaar onze lijfspreuk: “Samenleven doe je niet alleen”.

Talenten

U kunt uw talenten ook inzetten door mee te doen met verschillende (creatieve) activiteiten: zoals het handwerkcafé en crea- ochtenden, de schilderclub voor kinderen, de kinderclub de Klinkerkids, maar u kunt ook komen voor een kopje koffie of thee en voor een gezellige snack.. De Klinker is voor jong en oud. Voor iedereen, van iedereen.

Tweedehandskleding

Er is een mooie winkel met tweedehandskleding voor dames, heren en kinderen. De prijzen zijn lekker laag om iedereen de kans te geven iets van zijn of haar gading aan te schaffen. De kinderen mogen graaien in de grabbelton. Ook hier geldt: niemand hoeft zich te schamen om hier iets te kopen. De winkel is er voor alle bewoners van Wezep!
image