Quality time met God

08-11-2019

Ook op zondag 17 november wordt de tweewekelijkse geloofsontmoeting van De Klinker nog gehouden in De Samenhof bij de Weidebeek aan de Rozenbottel 1. Het thema ‘Quality time met God’ zal worden overdacht door Rob Barzilay. Simpel gezegd gaat het over het wat, waarom en hoe van het bidden. In Nederland gaan steeds minder mensen naar de kerk. Maar uit diverse onderzoeken blijkt dat dat niet geldt voor het bidden. Opmerkelijk veel mensen blijven vasthouden aan het gebed. Van ‘elke dag bidden’ tot ‘af en toe een schietgebedje’. Bidden blijkt een levensbehoefte.

De tweewekelijkse Geloofsontmoetingen zijn laagdrempelige bijeenkomsten, waar mensen zich gemakkelijk thuis voelen. Mede omdat er zo veel en enthousiast wordt gezongen. Dit keer is de begeleiding in de professionele handen van Johan Vreugdenhil op zijn synthesizer.

Iedereen is welkom in deze bijeenkomst. Er is voor en na de dienst koffie en thee voor allemaal. Zoals altijd begint de ontmoeting om 17.00 uur met een inloop vanaf 16.30 uur.