Leger des Heils zoekt collectanten voor verhuizing Klinker

17-10-2019

Zoals bekend wordt er ook in Wezep jaarlijks gecollecteerd voor het Leger des Heils. De maatschappelijke bestemming van de opbrengst is dit jaar bestemd voor de verhuizing en de nodige aanpassingen van het nieuwe onderkomen van haar ontmoetingscentrum De Klinker. Dit najaar wordt een aantal lokalen en bijbehorende ruimtes geschikt gemaakt voor de kledingwinkel en de ontmoetingsruimte met stamtafel. U heeft er in de pers over kunnen lezen.

De collecteweek is van 25 tot en met 30 november. Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Wezep! Vrijwilligers die op deze manier hun steentje willen bijdragen aan het voortbestaan van dit mooie stukje sociaal werk. Talloze koppen koffie, mooie gesprekken, gezellige lunches, geweldige 3-gangen maaltijden, nieuwe vriendschappen, zinvolle dagbesteding, levensverdieping ... De Klinker wil ook de komende tijd een plek zijn waar plaats is voor 'koffie en aandacht'.

Voor deze activiteiten ontvangt het Leger des Heils geen subsidie. Deze activiteiten worden dus volledig betaald vanuit donaties. De hulp van vrijwilligers is daarbij keihard nodig. Want samenleven doe je dus niet alleen. Meld je aan via www.legerdesheils.nl/collecte of bij Maria Pelleboer, tel. 038-3762421/06-33106463.