Praiseband

Ons korps heeft al tientallen jaren meerdere combo´s of bandjes gekend. Van the Witness tot begeleidingscombo´s en kleine ensembles. Een paar jaar is er af en toe en met tussenpozen een combo geweest die in de samenkomsten mede de samenzang begeleidde. Nu hebben we een echte praiseband.
image

De praiseband zal regelmatig, bijna maandelijks, tijdens de dienst een gedeelte van de samenzang begeleiden en een eigen bijdrage hebben. Er komen veel liederen van Opwekking of bekende gospelartiesten voorbij, maar ook oude nummers worden in een nieuw jasje gestoken, zowel lofprijzingsliederen als aanbiddingsliederen. Waar de nieuwe liederen soms nog herhaling nodig hebben, zijn de oude liederen juist herkenbaar, waarmee een repertoire wordt opgebouwd met voor ieder wat wils.

De praiseband repeteert onregelmatig zoals het uitkomt, dus kunt u zelf of kent u iemand die goed kan zingen, goed overweg kan op een keyboard of synthesizer, of een ander instrument? Neem dan contact op met de korpsofficier om u aan te melden voor de eerstvolgende repetitie!